Amjaad vindt nieuwe vorm

HOLLUM – Nu een gang naar de rechter duidelijk heeft gemaakt dat een volwaardig restaurant er in de clubkantine van Golfcub d’ Amelander Duinen voorlopig niet in zit, heeft Amjaad de naam van de gevel geschroefd. Geen Amjaad meer naast de golfbaan.

Hans en Betty Visser van het visspecialiteiten restaurant komen daarop met een nieuw concept: Amjaad HomeCooking. De chef komt aan huis en maakt op locatie een gastronomisch diner. De kok mag dan een eigen restaurant ontberen, de ‘Bib Gourmand’ van Michelin heeft hij binnen en de kookkunst van kok Hans Visser hoort nog immer thuis in het rijtje van 500 beste van Nederland. De gerechten van Amjaad HomeCooking worden op het servies van Amjaad geserveerd en Betty Visser stileert de tafels. De chef geeft desgewenst een passend wijnadvies. Zelfs het opruimen en schoonmaken neemt Amjaad HomeCooking op zich. Hans en Betty Visser willen bij de mensen thuis koken, maar ook voor een maaltijd in mosterdmolen of op de vuurtoren draaien ze hun hand niet om. Ameland mist voorlopig restaurant Amjaad, maar heeft er een culinair hoogstandje bij.

© Persbureau Ameland 2009, op dit artikel rust copyright.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18261

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *