Circus Renz Berlin blijft langer

BALLUM – Wegens groot succes heeft Circus Renz Berlin besloten het verblijf op Ameland te verlengen. Normaal zou het circus voorstellingen geven tot en met 9 augustus. Het circus blijft nu tot en met zondag 16 augustus, een week langer dan gepland.

De aanvangstijden blijven hetzelfde, laat Anton Werkman van het circus weten. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er dagelijks twee voorstellingen om 16.30 uur en 19.30 uur. Zondag 9 augustus is de voorstelling om 14.00 uur. De laatste voorstelling op Ameland vind plaats op zondag 16 augustus om 14.00 uur.

"Komt dat zien, komt dat zien! Wij presenteren een twee uur durend programma met onder andere paarden, acrobaten, trapezewerkers, Nederlands beste clown, kamelen en natuurlijk niet te vergeten onze reusachtige Indische olifanten," roept Circus Renz Berlin alle Amelanders en vakantiegangers op naar de piste te komen. De grote tent van Circus Renz staat opgesteld op het evenemententerrein bij het vliegveld Ballum.

>>>zie ook hoe Antje & Betje genieten van het circus

>>> de website van Circus Renz Berlin is te vinden op de Links-pagina onder de C van Circus

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *