Amelander Veerdienst laat weer van zich horen

NES – De Amelander Veerdienst organiseert twee informatieavonden om meer te vertellen over de plannen. Op woensdag 6 en donderdag 7 maart organiseert Stichting Amelander Veerdienst een tweetal informatiebijeenkomsten. De bijeenkomst op 6 maart is in de Burgemeester Walda School te Nes en de tweede avond is in Ons Hol in Holum. 

Tijdens deze bijeenkomsten wil Stichting Amelander Veerdienst een presentatie geven van haar ideeën om te komen tot een Amelander Veerdienst geïnspireerd door Teso, een moderne, succesvolle en transparante rederij tussen Texel en Den Helder.

Dat een positieve verandering ook in deze tijd nog mogelijk is bewijst Rederij Samsø; uit onvrede heeft het Deense eiland het contract met de commerciële reder opgezegd en is in september 2014 een eigen veerdienst begonnen.

Ameland is 100 % afhankelijk van de veerdienst, het is de levensader van het eiland en het wordt tijd dat we zelf aan het roer gaan staan, samen zorgen voor een veilige en betrouwbare veerverbinding, voor nu en in de toekomst !

De mannen achter het initiatief, Jur de Vries, Fabian Kock, Cees Brouwer, Mario Bunicich en Richard Veltman, willen iedereen oproepen: "Kom naar één van de bijeenkomsten laat je inspireren!"

lees hier ook over de Amelander Veerdienst

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *