Ameland Vandaag vanaf de Ho'n

Geplaatst op: 05 januari 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM – Ameland Vandaag is het videokanaal van Persbureau Ameland. Op dat YouTube kanaal worden filmpjes gepubliceerd over Ameland en de Wadden. Vandaag filmt Ameland Vandaag op de Ho'n, het oostelijkste puntje van het eiland. Dat prachtige natuurgebied is vervuild door de goederen en het verpakkingmateriaal uit de containers die overboord zijn geslagen boven de Waddeneilanden. Vandaag concentreert de schoonmaakactie zich op dat gebied, gisteren op het strand tussen Nes en Ballumer Blinkert en het strand oostelijk van Buren en eergisteren werden vooral de kilometers strand na Buren onder handen genomen. Vele vrijwilligers, terreinbeheerders en loonbedrijven helpen met opruimen dat door de gemeente wordt gecoördineerd.

Ameland Vandaag is erbij. Abonneren op het kanaal kan zonder kosten. Alles komt voorbij: natuur, cultuur, evenementen, sport, storm, strandval, duindoorbraak, winter, voorjaar, zomer en herfst, Kunstmaand en amateurkunst, liefhebberij en werk, school en cursus, vaargeul en veerboot, gemeentepolitiek en natuurlijk strandopruimacties.

De laatste bijdragen gaan over de containers die boven Borkum overboord gingen (het allernieuwste filmpje gaat vanmiddag in de namiddag online - abonneer alvast en geniet mee van de première)
Hebt u een idee voor een filmpje? Neem dan contact op via CONTACT.

Als abonnee op Ameland Vandaag hoeft u geen filmpje meer te missen, want elke abonnee kan zijn abonnement zo instellen dat er een seintje wordt gegeven wanneer er weer een bijdrage door Ameland Vandaag is gepubliceerd. U kunt dan ook de premières van de video's zien en tijdens de première chatten over het onderwerp.
Abonnee word je door op de rode knop ABONNEREN klikken.
Ameland Vandaag is te vinden via de banner van YouTube, op de PC of iMac te vinden in de kolom rechts naast dit bericht.

Of klik op de banner hieronder.

Sponsor worden van een filmpje? Meer klikken voor het filmpje van uw bedrijf? Voor 15 euro komt uw filmpje aan het einde van een Ameland Vandaag filmpje in beeld. Neem contact op via CONTACT en stuur de link van uw filmpje alvast door. Zo zet u bijvoorbeeld uw verhuurhuis in de etalage of uw hobby, handwerkwinkel of groentekraam.

Ameland Vandaag

 

 

 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?