Ameland Vandaag bijna op de helft

HOLLUM – Ameland Vandaag is het videokanaal van Persbureau Ameland dat publiceert op YouTube. Het kanaal zet regelmatig filmpjes over Ameland of de Wadden online, met af en toe een uitstapje naar streken elders op de wereld. De nadruk ligt op Ameland en het Waddengebied.

Abonneren

Abonneren kan zonder kosten en wie abonneeert kan ook aangeven of hij of zij op de hoogte wil blijven van premières. Wie zich daar op abonneert ontvangt als eerste een seintje dat er een nieuw filmpje online staat. Alles komt voorbij: natuur, cultuur, evenementen, sport, storm, strandval, duindoorbraak, zandzakken, winter, voorjaar, zomer en herfst, kunst, liefhebberij en werk, school en cursus, vaargeul en veerboot, geintjes, sanering NAM-locatie en natuurlijk de gemeentepolitiek.

Zandzakken

Als abonnee hoef je geen filmpje meer te missen. Abonnee word je door op de rode knop ABONNEREN klikken. De laatste bijdragen gaan over de zandzakken bij de oude NAM-locatie, sanering van de locatie ter hoogte van ongeveer paal 3 en de paddenschermen. Het afscheid van de Sint staat op de film en de revitalisatie van Nes. Reageren en delen wordt van harte aanbevolen. Abonneren is helemaal welkom.

Duizend

Ameland Vandaag heeft mooie plannen met het kanaal. Het wordt in de nabije toekomst aan u ontvouwt. Wat enorm zou helpen is dat u allen abonneert, want Ameland Vandaag heeft minstens duizend volgers nodig. Pas dan gaat de teller van Google lopen en komen er voor al dat werk ook een paar centen binnen. De teller staat vandaag (14 december 2018) op 447. Wilt u geen filmpje missen? Wilt u volgen wat er bij paal 3 gebeurt, maar kunt u zelf niet zo goed lopen? Wilt u gewoon af en toe een leuk filmpje bekijken? Klik dan op de abonneer-knop.

Media Pakket

Bedrijven en organisaties kunnen een filmpje laten maken en als Sponsor laten publiceren aan het einde van een Ameland Vandaag YouTube filmpje. Ameland Vandaag Sponsor zit in het Media Pakket van Persbureau Ameland. Daar komen alle vormen van adverteren en je bedrijf en evenement in de kijker spelen in voor. Lees er hier meer over.

Idee

Heeft u een mooi idee voor een filmpje? Laat het ons weten via CONTACT. Dan gaan we er werk van maken.

Banner

Ameland Vandaag is te vinden via de banner van YouTube, op de PC of iMac te vinden rechts naast dit bericht.

Of klik op de banner hieronder.

Ameland Vandaag

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *