Ameland: Tussen Slik & Zand

Ameland in 2011NES – Op zaterdag 22 oktober organiseert Stichting Sportpromotie Ameland de eerste editie van het wandelevenement  Tussen Slik & Zand. De inschrijving is geopend.

Tussen Slik & Zand is een wandeling over Ameland tussen Wad en Noordzee met afwisselende routes van 10, 17 en 25 km. De  start en finish van de tocht zijn in Nes.  Als pleisterplaats voor de 17 en 25 km wordt Ballum aangedaan.

Tussen Slik & Zand combineert een actieve  uitdaging met natuurbeleving en waddeneducatie in het werelderfgoed Waddenzee.

De routes voeren over wegen, paden en trails die de wandelaars via de wadkant, bos, duinen, het dorp Ballum en het strand laten finishen in het centrum van Nes.

Alle deelnemer ontvangen  een bijzonder routeboekje met uitleg over de wandelroutes en informatie over de bijzondere natuur- en cultuurwaarden  onderweg.

>>> Inschrijven kan op de website. Die is te vinden op de Links pagina, onder de T van Tussen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *