Ameland inZicht Magazine 6

NES – Hij ligt er, een nieuw nummer van Ameland inZicht Magazine. In deze editie, de zesde alweer, staan verhalen over het pittige goud van Ameland, een gesprek met Foppe de Haan, een schitterende reportage over een man die in de natuur zou kunnen overleven als het moest en over lopen over de bodem van de zee.

De redactie – ze worden deze keer in het magazine aan u voorgesteld – heeft weer volop uit haar inspiratie geput. Ze laat de opjutter van Werelderfgoed Waddenzee aan het woord en begint alweer voorzichtig over voorjaarskriebels. En dat alles gelardeerd met schitterende foto's van de AiZ Magazine hoffotograaf.

Voor € 4,95 is Ameland inZicht Magazine in de winkels en de webshop van VVV Ameland te koop. 

Koop hem voor je zelf, schaf hem aan om hem in je vakantiehuis te leggen.

Zo lang de voorraad strekt zijn ook de nummer 1 tot en met 5 nog verkrijgbaar. Dat is inmiddels een prachtige stapel glossy's geworden met Ameland als glanzend middelpunt.

>>> lees hier over Media op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *