Ameland In Zicht Magazine nummer 23

NES – Vers van de pers is Ameland In Zicht Magazine nummer 23. Het blad van Ameland ligt nú in de schappen van de tijdschriftenwinkels en bij de VVV en is online in de webwinkel van VVV Ameland te vinden. Kosten: € 5,95 voor uren lees- en kijkplezier. Een bewaarexemplaar, een magazine met de dikte van een boek.

Editie 23 is een warm herfstnummer, met heerlijke verhalen over Lex Kiewied, wervelwind op wielen. Over het roemruchte café dat klaar is voor de toekomst. Afke Boven staat erin, reporter van Omrop Fryslân, getogen op Ameland. Vanaf dag één voelde ze zich thuis op Ameland, vertelt ze. Het magazine staat verder bol van de verhalen over spoken van de nacht die over het eiland scheren, over het verzwolgen dorp Sier, duurzaam Klein Vaarwater, 't Koaikershuus en een gesprek met de horecatycoon van het eiland. En wat te denken van de Amsterdamse Amelander Rob Brouwer, die sinds kort in De Stelp woont en die in zijn sportieve leven drie keer de Elfstedentocht reed.

En er staat nog veel meer in het meer dan een centimeter dikke blad. Het Amelands dialect komt voorbij, Amelands nieuws in het kort, mode, natuur, nostalgie en prachtige foto's.

Ameland In Zicht ligt voor nog geen 6 euro voor u in het schap. Klaar om opgepakt, aangeschaft, bekeken en gelezen te worden. Om te hebben, houden en om cadeau te doen.  Haal hem vandaag nog, warm van de bakker.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *