Ameland heeft weer een tuk tuk

NES – Ameland heeft weer een tuk tuk. Jaren geleden reed er al eens een, maar die verdween na een poosje van het eiland. Dit jaar heeft Bianca Klarenbeek van Ameland Tentenverhuur een nieuwe tuk tuk naar het eiland laten komen. De tuk tuk kan als cabrio of overdekt over het eiland tuffen. Het is een gezellig vervoermiddel dat van een dagje Ameland een bijzonder dagje maakt. De tuk tuk is per dag of dagdeel te huur.

Piaggio Ape Calessino

De tuk tuk van Ameland Tuk Tuk is een Piaggio Ape Calessino, geschikt voor drie personen. Als je ermee wilt rijden heb je een geldig rijbewijs nodig en bij Ameland Tuk Tuk rij je ermee zonder kilometerbeperking.

Trouw Tuk Tuk

Ameland Tuk Tuk heeft een prachtige witte tuk tuk die wordt aangeboden als opvallende, betaalbare, originele en unieke trouwauto.

De mensen van Ameland Tuk Tuk rijden u graag naar uw trouwlocatie op Ameland.

Tuk Tuk – Tenten – Kampeerartikelen

Ameland Tuk Tuk is een poot aan het bedrijf van Bianca Klarenbeek, net als Ameland Tentenverhuur en de webshop Ameland Kampeerartikelen.

Ameland Tuk Tuk en Ameland Tentenverhuur zijn te vinden op de mobiele website Ameland-Actueel.nl

De webshop Ameland Kampeer artikelen is te vinden in het WebWinkelstraatje van Ameland.

De linken naar de verschillende websites staan op de Links-pagina.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *