AAAbonnement voor bedrijven Ameland

HOLLUM – Persbureau Ameland en de mobiele website Ameland-Actueel.nl roepen alle bedrijven op zich aan te melden voor een AAAbonnement.

U verdient op Ameland uw boterham en dat betekent dat u met uw handel en diensten hoog van de (vuur)toren wilt blazen. Wie wat wil verkopen wil natuurlijk laten zien wat er te koop is.

U kunt uw bedrijf onder meer in de etalage zetten op de website van Persbureau Ameland (PA), de site met het nieuws van het eiland. Dat willen de mensen van Ameland en de gasten lezen, dus als je daar tussen staat word je gezien. En zien doet kopen.

Bedrijfsberichten, nieuws en agenda

Speciaal daarvoor heeft PA het AAAbonnement in het leven geroepen, dat bedrijven aan kunnen gaan. Het houdt een presentatie in op de app en mobiele site ameland-actueel.nl waardoor het bedrijf in het mobiele adressenboekje komt te staan. Zonder extra kosten kunt u dan gebruikmaken van de publicatieservice van PA en uw bedrijfsberichten, aanbiedingen, reclames en vacatures op de nieuwssite laten plaatsen en uw workshops en andere activiteiten in de agenda.

Vraag & Aanbod Ameland

Ook kunnen de bedrijven kosteloos gebruik maken van de Vraag & Aanbod Ameland module en daar alle reclames op zetten.

De eerste opzet van het AAAbonnement kost 150 euro en het tweede jaar, de verlenging kost maar 35 euro.

 Lees er hier meer over.

PA wenst u een fijn en succesvol seizoen toe.

 


– advertentie – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *