Nuttige spullen te koop op V&AA

HOLLUM – Er staan diverse leuke en nuttige spullen te koop op Vraag & Aanbod Ameland. Kijk maar eens hier. 

Behalve huizen, boeken, antiek, een Logitech type+ iPad air 2 staan er nog veel meer leuke dingen op V&AA.

Vraag & Aanbod Ameland biedt de meest leuke artikelen die op Ameland te koop worden aangeboden. Ook geeft het mensen die een stalling voor hun caravan zoeken de gelegenheid hun vraag te plaatsen. V&AA is een plekje voor zolderopruimingen, aanbiedingen, vragen en verzoeken.

U kunt gratis uw artikel te koop aanbieden via een rubriekadvertentie.

Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. Voor advertenties met een commerciële inhoud vragen we een kleine vergoeding (10 euro voor 90 dagen). Voor een paar euro staat uw artikel drie maanden in de etalage. Voor bedrijven met een AAAbonnement is dat zelfs gratis.

U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina en rechts bij de banners is het die met het oranje Skutteldoekje.

Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

– laat de skutteldoekjes maar wapperen – 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *