Ameland Danst voor Serious Request

HOLLUM – Ameland Danst op 13 december. Alle basisscholen van het eiland hebben een gezamenlijke actie op touw gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Glazen Huis Ameland. De leerlingen dansen voor Serious Request. De kinderen van 't Ienster, de Koningin Wilhelminaschool, de Kardinaal de Jongschool en De Schakel laten hun favoriete muziek sponsoren. Die sponsoren zoeken ze zelf. Hun muziek wordt in een top van de mooiste en meest gesponsorde nummers gedraaid door de LOA in het Glazen Huis Ameland.

Het opgehaalde geld komt via het Glazen Huis Ameland in de pot van de Serious Request pot van de 3FM actie terecht. Dat geld wordt door Amelanders aangeboden aan de DJ's die in het Glazen Huis op het Wilhelminaplein in Leeuwarden zitten. 

>>> klik op de foto voor meer informatie over Ameland Danst

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *