Ameland Bouwt – Jij ook? Rabobank staat voor je klaar!

DRACHTEN – Rabobank Drachten Noordoost Friesland is enthousiast over de nieuwbouw van huur- en koopwoningen op Ameland. Een prachtig project wat de leefbaarheid op het eiland bevordert. Of je er nu voor kiest om een woning te huren, te kopen of te laten bouwen, de adviseurs van de Rabobank helpen je graag!

Een koopwoning of bouwkavel?

Korte lijnen, snelheid en een begrijpelijk advies is waar financieel adviseurs Frieda en Sijbe voor staan. Persoonlijk contact staat daarbij centraal. Frieda & Sijbe zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen op Ameland en kunnen niet wachten om samen met jou je woonwensen te realiseren. Ze nodigen jou dan ook van harte uit voor een kosteloos oriëntatiegesprek.

Meer informatie of een afspraak maken? Ga naar www.rabobank.nl/hypotheek of neem rechtstreeks contact op met Sijbe of Frieda.

  • Sijbe Duinstra 06 10 31 19 15
  • Frieda Vroom – van der Veen 06 57 87 78 96

Dagelijkse Bankzaken

Heb je vragen over betalen, sparen of verzekeren? Dit regel je gemakkelijk zelf via onze website www.rabobank.nl/zelfregelen. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden dan kun je een afspraak maken met Annemieke van Westen via (0512) 58 77 77.

Rabobank Drachten Noordoost Friesland

financieeladvies.dnof@rabobank.nl

(0512) 58 77 77

ingezonden mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *