Ameland Bouwt. Jij ook? Rabobank staat voor je klaar!

Geplaatst op: 14 september 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

DRACHTEN - Rabobank is enthousiast over de nieuwbouw van huur- en koopwoningen op Ameland. Een prachtig project wat de leefbaarheid op het eiland bevordert. Of je er nu voor kiest om een woning te huren, te kopen of te laten bouwen, de adviseurs van de Rabobank helpen je graag!

Een koopwoning of bouwkavel?
Korte lijnen, snelheid en een begrijpelijk advies is waar financieel adviseurs Frieda en Sijbe voor staan. Persoonlijk contact staat daarbij centraal. Frieda & Sijbe zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen op Ameland en kunnen niet wachten om samen met jou je woonwensen te realiseren. Ze nodigen jou dan ook van harte uit voor een kosteloos oriëntatiegesprek.

Meer informatie of een afspraak maken? Ga naar www.rabobank.nl/hypotheek of neem rechtstreeks contact op met Sijbe of Frieda.

  • Sijbe Duinstra 06 10 31 19 15
  • Frieda Vroom - van der Veen 06 57 87 78 96

Dagelijkse Bankzaken
Heb je vragen over betalen, sparen of verzekeren? Dit regel je gemakkelijk zelf via onze website www.rabobank.nl/zelfregelen. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden dan kun je een afspraak maken met Annemieke van Westen via 088 722 6600.

Rabobank
financieeladvies.kring.FRL@rabobank.nl
088 722 66 00

- ingezonden mededeling

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?