Ameland Boeken Blog over de 550

HOLLUM – In de loop van de jaren zijn er heel wat boeken, magazines, kaarten en spelletjes over Ameland uitgegeven. In het blog Ameland Boeken worden ze verzameld. Er staan inmiddels meer dan 500 titels op en nog is de verzameling niet compleet. De komende tijd zal hij worden aangevuld. Dit jaar zitten er ook weer diverse uitgaven aan te komen; een spannend kinderboek dat zich afspeelt op het eiland en er wordt gedacht over een herdruk van een heerlijk boek dat vijf jaar geleden uitkwam. Hou het blog Ameland Boeken maar in de gaten om de ontwikkelingen te volgen.

Heeft u een Amelandboek in de kast staan dat nog niet in de verzameling voorkomt, stuur dan een foto van de voorkant, achterkant en binnenkant met de uitgeversgegevens. Dan wordt dit boek ook op Ameland Boeken vermeld. U kunt een berichtje sturen via het contactformulier op het blog zelf.

De eerstvolgende uitgave betreft een prentenboek over de paardenreddingboot. Om die uitgave mogelijk te maken is een crowdfunding gestart. U kunt nog steeds voorintekenen of een van de andere leuke tegenprestaties bestellen. Kijk hier naar de mogelijkheden. Als alles goed gaat komt Storm wil naar zee' begin 2022 uit.

Heeft u zelf een verhaal in uw hoofd dat u wilt uitgeven? Een bijzonder boek dat u wilt maken, maar weet niet waar te beginnen? Of heeft u het boek eigenlijk al klaar en zoekt u nog een redacteur en uitgever? Neem dan contact op met Ameland Pers Uitgeverij (te vinden via het hoofdmenu van deze PA website) of met Charlotte Penders van Charming Stories.

Jeanet de Jong

Het blog Ameland Boeken is via deze link te vinden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *