Ameland Activiteitenkalender 2020 – nog een maand

HOLLUM – Nog een maand en dan wordt de kalender klaargemaakt voor de drukker. Nog een hele maand kunnen activiteiten worden ingestuurd voor de 15e Activiteitenkalender van Faber Wijnberg Installatietechniek BV, de notitiekalender waarop vele activiteiten die komend jaar op het eiland plaatsvinden alvast zijn genoteerd.

De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat. Controleer de agenda of de activiteiten er al in staan en stuur ze anders nog even op.

Organisatoren kunnen tot en met 15 november 2019 hun activiteiten voor het komende jaar doorgeven via info@persbureau-ameland.nl . Iedereen die iets opstuurt krijgt antwoord om de activiteiten in de agenda van PA even te controleren. Niet zo'n mailbericht ontvangen? Stuur dan de activiteiten nogmaals via CONTACT.

Deel dit bericht, zodat zoveel mogelijk organisatoren het te zien krijgen en zoveel mogelijk activiteiten hun plek vinden op de kalender.

De agenda-onderwerpen komen tevens in de agenda van Persbureau Ameland te staan, zodat iedereen altijd en overal kan zien wat er te doen is op Ameland.

U kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef graag naam en aantal gewenste kalenders 2020 door aan ameland@faber-wijnberg.nl , dan liggen ze eind 2019/ begin 2020 voor u klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Stuur voor 15 november

2019 uw activiteiten op:

evenementen, dorpsfeesten,

hardloopwedstrijden,

braderieën en markten, 

lampionnenoptochten en

catamaranwedstrijden,

paardenmarathonnen en

wandelingen, vertellingen,

muziekevenementen, zang- en

dansvoorstellingen.

Stuur ze naar

info@persbureau-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *