Ameland aan Tafel, lekker en interactief

HOLLUM – Schuif aan en bestel alvast

Ameland aan Tafel. Het boek nadert de afdrondende fase.

Amelanders en Amelandliefhebbers kunnen erop intekenen.

Ameland aan Tafel is een project van Ria Evers-Dokter en Ameland Pers uitgeverij.

Ameland aan Tafel is een boekwerk over de culinaire cultuur van Ameland: recepten, eigenaardigheden, gezegdes, verhalen, gebruiken en Amelander producten.

Voor de verwezenlijking van het boek hebben we via crowdfunding medewerking van restaurants, winkels, producenten van Amelandse producten en particuliere liefhebbers van de Amelandse culinaire cultuur gevraagd. U kunt daar nog steeds op inschrijven. Restaurants, bakkers en andere bedrijven kunnen nog steeds deelnemen als ze zich nu melden. Neem snel contact op, dan regelen we dat.

Ameland aan Tafel is een leesboek en kookboek met verwijzingen naar foto's die niet in het boek staan maar die wel kunnen worden bekeken via een QR-code. Linda Vloedgraven heeft meegewerkt aan Ameland aan Tafel door er een aantal schitterende illustraties voor te maken en de uitgave herbergt meer verrassingen.

De deelnemende bedrijven worden gekoppeld in een route over het eiland. In het boek staan ze genoemd en de bedrijven ontsluiten hun website via een QR-code. 

Ameland aan Tafel is lekker, leuk, mooi, interessant, ontroerend en ouderwets en hedendaags.

Ameland aan Tafel kost € 17,50.

Ameland aan Tafel is een puur Amelands product.

Ameland aan Tafel is een mooie aanvulling voor de Amelandbibliotheek in uw vakantieaccommodatie.

Intekenen kan via dit invulformulier met keuzemenu.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *