Afscheidsconcert Frans Krassenburg

DEN HAAG – Frans Krassenburg, de eerste zanger van The Golden Ear-rings, neemt op zaterdag 20 december afscheid van zijn publiek met een groot concert in de Bowlingworld Zuiderpark.
De 64-jarige zanger is onlangs verhuisd naar Ameland om samen met zijn vrouw Mariëtte van hun ouwe dag te genieten. Reden voor zijn laatste band De Knappe Mannen & Diva’s om een afscheidsconcert te organiseren.
Na zijn tijd in de The Golden Ear-rings, de directe voorloper van de band Golden Earring, waarmee Frans hits scoorde als ‘The sound of the screaming day’. ‘That Day’ en ‘Please go’ ging hij aan de slag bij de legendarische Haagse concertpromotor Paul Acket. Tijdens de eerste Haagse Beatnach in 1980 trad Krassenburg op met de gelegenheidsband The Golden Haigs.
Bron: Haags Poppodium

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *