The Sunset genomineerd voor Friese Popprijs

HOLLUM – Strandpaviljoen The Sunset bij Hollum is genomineerd voor de Friese Popprijs 2008 in de categorie Opleidingen Friese Popprijs. The Sunset wordt geprezen om zijn sfeervolle housefeesten op het Amelander stand. Voor deze categorie zijn tevens genomineerd: de nieuwssite over pop in Friesland 3voor12/Friesland, de artiest D-A-A-N en platenlabel Wham! Wham!

Stichting Friesland Pop organiseert het popgala sinds 2006. De beste Friese bands en artiesten worden in het zonnetje gezet. Vrijdag 12 december vindt de derde editie van het Gala van de Friese Popmuziek plaats in De lawei in Drachten met de uitreiking van o.a. de Friese Popprijs, Beste Act, Beste Clip en Beste Nieuwkomer en optredens van diverse artiesten. De presentatie is in handen van Jan Douwe Kroeske.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *