Admiraliteitssjongers zingen Sionsberg toe

DOKKUM – Het bekende Dokkumer Shantykoor 'de Admiraliteitssjongers' gaat op spontane wijze op donderdag 1 september 2016 om 16:30 uur de medische staf en het personeel van Sionsberg toezingen in de hal van het ziekenhuis. Naast enige liederen uit het eigen repertoire zal door het koor een speciaal voor Sionsberg gecomponeerd lied ten gehore worden gebracht. Met dit optreden wil men de medische staf en het personeel van Sionsberg een steun in de rug geven tijdens deze stormachtige periode. Voor dit unieke eenmalige concert worden o.a. ook van harte uitgenodigd: de eigenaren van Sionsberg, De Friesland Zorgverzekeraar, DSW, Colleges van B&W in de regio, Zorgbelang Fryslân, Huisartsen Noordoost Friesland (HAGRO) en ZuidOostZorg.

'De Admiraliteitssjongers' hebben de overtuiging dat Sionsberg koers zal houden. Een beetje extra wind in de zeilen zal daarbij beslist helpen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *