Activiteiten De Plaats week 6 juni

Geplaatst op: 04 juni 2022 - Categorie: School & Vereniging

De Plaats

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Maandag 6 juni inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 7 juni Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur
Gezellige muzikale avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Eeke met Keyboard, Sjirk op de basgitaar en Johan op de gitaar. Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 8 juni Geloof, hoop en liefde fietstour
Fietstocht langs leuke en interessante plekjes in Hollum en Ballum. Het thema is Geloof Hoop en Liefde. Er is van alles te beluisteren, te zien en te proeven.
Om 14.00 uur is het vertrek vanuit De Plaats (De Plaats 5) te Hollum. Om 17.00 uur wordt gezamenlijk afgesloten met een pannenkoek en gezelligheid in De Plaats. Vakantiegangers en Amelanders, oud en jong, iedereen is hartelijk welkom om mee te doen! Opgeven kan via info@deplaats-ameland.nl.

Woensdag 8 juni inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Vrijdag 10 juni De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur.uur
Elke vrijdag een gesprek, lokaal nieuws of actualiteiten uit het land onder het genot van een kopje koffie of thee.


- Ingezonden Mededeling

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?