Activiteiten De Plaats week 30 mei

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Maandag 30 mei inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur


Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 31 mei Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muzikale avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Eeke Marees met Keyboard en Sjirk Klazema op de basgitaar. Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 1 juni inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Woensdag 1 juni Kindermiddag Pinksterfeest van 15.00 uur tot 16.30 uur

Een gezellige kindermiddag waarbij je van alles kunt doen. Je kunt proberen om in een echte zeepbel te kruipen en we kijken wie het verste kan gooien met een gevouwen vliegtuigje. Ook kun je een zeilbootje maken. Tijdens het verhaal ontdek je wat dit allemaal met Pinksteren te maken heeft.

Vrijdag 3 juni de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot van een kopje koffie of thee.

Vrijdag 3 juni Rock Solid van 19.30 uur tot 21.00 uur

Een uitdagend programma voor jongeren van groep 7 en 8 en de eerste klassen van het middelbaar onderwijs. We hebben een gezellige tijd met elkaar.


Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *