Activiteiten De Plaats week 29 juni

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Maandag 27 juni inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 28 juni Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur

Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. De éne keer met gitaarbegeleiding, de andere keer met keyboard.

Het is een ontspannen samenzijn. Vandaag met muzikale begeleiding van Johan, Sjirk en Eeke. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee.

Van harte welkom.

Woensdag 29 juni inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere woensdagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Vrijdag 1 juli de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Vrijdagochtend stamtafelgesprek, onze Pionier predikant Sijbrand Alblas gaat iedere vrijdag vanaf 09.30 uur in gesprek over zowel lokaal nieuws als nieuws uit het land. Schuif gezellig aan om gezamenlijk in discussie te gaan, de koffie staat klaar.

Recyclaars Ameland

Bij De Plaats staat sinds kort een speciale gele container. Voor Recyclaars Ameland zamelen we afval in zoals doppen, lege wasmiddelflessen en oude knopen. Van dit afval worden dan knutselpakketten gemaakt. Recyclaars Ameland is te volgen via Facebook. En op de container staat precies wat ze nodig hebben. Verzamelt u ook mee?


Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *