Activiteiten De Plaats week 12 september

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Maandag 12 september inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdag 13 september Boekenmarkt van 11.00 uur tot 16.00 uur

Het is altijd gezellig bij de boekenmarkt. Naast boeken zijn er ook LP’s, CD’s, DVD’s en curiosa te koop, vanaf 13.00 uur handwerken van de knutselclub. En heeft u nog boeken, spelletjes of speelgoed over? Dan mag u dat gerust langsbrengen zodat wij iemand anders er weer een plezier mee kunnen doen.

Dinsdagavond Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur

Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding op keyboard en basgitaar door Sjirk en Eeke. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom.

Woensdagmiddag 14 september Rolstoelwandeling 14.30 uur tot 16.00 uur

Wij verzamelen om 14.30 uur bij de ingang van De Stelp. Vanaf hier maken wij een mooie wandeling en drinken onderweg een kopje koffie in De Plaats.

Wilt u zich aansluiten bij de duwers, van harte welkom. Opgave via 0519-252221

Woensdagmiddag inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere woensdagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Vrijdag 16 september De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Vrijdagochtend stamtafelgesprek, vandaag gaat Frits Hartman in gesprek vanaf 09.30 uur over onderwerpen uit zowel lokaal als landelijk nieuws. Schuif gezellig aan om gezamenlijk in discussie te gaan, de koffie staat klaar.

Zondag 18 september “Kindermiddag ” aanvang 15.00 uur

Vanmiddag onder leiding van Anne-Meta en Hennie een gezellige kindermiddag met verhaal, spel enZegentegels maken, dit doe je op badkamertegels met porseleinstiften.

Het belooft een mooie middag te worden, van harte welkom.

Woensdag 21 september “Pas op de Plaats” van 17.00 uur tot 19.00 uur

Woensdag 21 september zal de eerste Pas op De Plaats na de zomervakantie gehouden worden. Het thema is “Nazomer” naast muziek en verhaal zal er gekookt worden door vrijwilligers waarvan wij gezamenlijk gaan genieten, opgave voor deze maaltijd kan tot en met maandag 19 september via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221 Iedereen is van harte welkom, voor de maaltijd vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *