Activiteiten De Plaats week 1 augustus

Geplaatst op: 01 augustus 2022 - Categorie: School & Vereniging

De PlaatsSing in

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Maandag 1 augustus inloop
In verband met omstandigheden is er vanmiddag geen inloop.

Dinsdag 2 augustus Boekenmarkt van 10.00 uur tot 16.00 uur
Het is altijd gezellig bij de boekenmarkt. Naast boeken zijn er ook lp’s, cd’s, dvd’s en curiosa te koop, vanaf 13.00 uur handwerken van de knutselclub. En heeft u nog boeken, spelletjes of speelgoed over? Dan mag u dat gerust langsbrengen zodat wij iemand anders er weer een plezier mee kunnen doen.

Dinsdagavond Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur
Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. De éne keer met gitaarbegeleiding, de andere keer met keyboard. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Muzikale begeleiding Sjirk en Eeke. Van harte welkom.

Woensdag 3 augustus Rolsoelwandeling 14.30 uur tot 16.00 uur
Wij verzamelen om 14.30 uur bij de ingang van De Stelp. Vanaf hier maken wij een mooie wandeling en drinken onderweg een kopje koffie in De Plaats.
Wilt u zich aansluiten bij de duwers, van harte welkom. Opgave via 0519-252221.

Woensdagmiddag inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere woensdagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Woensdagmiddag Kindermiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur
Kom gezellig langs voor een creatieve middag met een verhaal, muziek en spel. Thema van de kindermiddag is “top 10 van de dieren uit de Bijbel”

Woensdagavond Place to be van 19.30 tot 21.00 uur
Zin om gewoon even lekker zonder je ouders de tijd door te brengen?
Dat kan bij Place to Be! Je bent welkom om spelletjes te spelen, voetbaltafel of gewoon lekker te hangen en te kletsen. Iedereen vanaf groep 7 is welkom.

Donderdag 4 augustus Filmavond The Confirmation van 20.00 uur tot 22.00 uur
De gescheiden timmerman Walt (Owen) heeft een drankprobleem en zit op zwart zaad. Niet de ideale oppas voor zijn slimme zoontje Anthony (Martell), wanneer diens moeder en stiefvader een weekend weg gaan. En dan wordt ook nog zijn gereedschapskist gestolen, terwijl hij eindelijk weer eens een klus heeft gekregen. Vader en zoon gaan op zoek naar de dief en trekken en passant hun band nauwer aan. Mooi drama over de moeilijke positie van de Amerikaanse arbeidersklasse, met zo af en toe een lichte toets.

Vrijdag 5 augustus de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur
Vrijdagochtend stamtafelgesprek, onze Pionier predikant Sijbrand Alblas gaat iedere vrijdag vanaf 09.30 uur in gesprek over onderwerpen zowel lokaal of nieuws uit het land. Schuif gezellig aan om gezamenlijk in discussie te gaan, de koffie staat klaar.


- Ingezonden Mededeling

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?