Activiteiten De Plaats 28 februari

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Maandag 28 februari inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdag 1 maart Boekenmarkt van 11.00 uur tot 16.00 uur

Kom gezellig langs in De Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook lp's, cd's, dvd’s, curiosa en verkoop handwerken van de knutselclub.

Kortom voor ieder wat wil.

Dinsdagavond 1 maart Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee!

Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 2 maart Stiltewandeling 13.30 uur

De stiltewandelingen start bij onze pioniersplek De Plaats. We lopen door de duinen en over het strand. Na afloop hebben we een gesprek. We zien uit naar mooie ontmoetingen. Hierbij hopen we ook u en jou te ontmoeten. Na de wandeling koffie of thee, kosten € 5.- Aanmelden via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Woensdag 2 maart inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Donderdag 3 maart Filmavond 'Plot Anything Is Possible' aanvang 20.00 uur

De jonge Nathan raakt zijn moeder kwijt, luitenant Margaret Peters, wanneer zij vermist wordt bij een reddingsoperatie tijdens een tsunami in Japan. Nathan woont bij zijn vader George in Detroit. Wanneer de plaatselijke jeugdzorg erachter komt dat George niet zijn biologische vader is willen ze hem uit huis plaatsen. Wanneer Nathan van huis wegloopt ontdekt hij zijn gave voor muziek, die hem helpt zijn gevoelens te verwerken.

Vrijdag 4 maart de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.


Ingezonden mededeling

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *