Activiteiten De Plaats 17 april

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Zondag 17 april Paasontbijt

De Plaats is open vanaf 08.15 uur, ontbijt 08.30 uur

Gezamenlijk genieten van een heerlijk paasontbijt en daarna naar de Paasdienst in de Herenweg Kerk. Opgave voor het Paasontbijt tot zaterdag 16 april via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221 iedereen van harte welkom.

Maandag 18 april inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdagavond 19 april Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Johan, Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee!

Ook gedichten zijn van harte welkom.

woesdag 20 april Boekenmarkt van 10.00 uur tot 16.00 uur

Kom gezellig langs in De Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, lp's, cd's, dvd’s, curiosa en verkoop handwerken van de knutselclub.

Kortom voor ieder wat wils.

Woensdag 20 april inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Woensdag 20 april “Pas op de Plaats” Spanje van 17.00 uur tot 19.00 uur

Iedere maand een ander land / provincie en een ander thema. Vanavond staat de Pas op de Plaats in het thema van Spanje. In Spanje wordt veel tapas gegeten als voorgerecht, wij vragen aan u om 1 tapas gerecht mee te nemen voor 6 personen, er wordt daarnaast een hoofdgerecht en nagerecht geserveerd. Kom ook en eet samen met ons mee. Hartelijk welkom, opgave t/m maandag 14 maart via 0519-252221 of info@deplaats-ameland.nl

Donderdag 21 april Filmavond “Demain tout Commence” aanvang 20.00 uur

Bijzonder en emotioneel, dat is Demain Tout Commence in een notendop. Een heerlijk fantasierijk verhaal waarin vader Samuel alles over heeft voor zijn dochter Gloria. Hij probeert alle touwtjes aan elkaar te knopen, samen hebben ze een goed leven. Daar komt snel verandering in wanneer de moeder, Kristin, komt opdagen. Zal Samuel het lukken om voogdij over Gloria te houden? Mooi verfilmd, erg indrukwekkend – zeker voor ouders!

Vrijdag 22 april de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *