Activiteiten De Plaats 17 april

Geplaatst op: 14 april 2022 - Categorie: School & Vereniging

De PlaatsPaasontbijt

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Zondag 17 april Paasontbijt
De Plaats is open vanaf 08.15 uur, ontbijt 08.30 uur
Gezamenlijk genieten van een heerlijk paasontbijt en daarna naar de Paasdienst in de Herenweg Kerk. Opgave voor het Paasontbijt tot zaterdag 16 april via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221 iedereen van harte welkom.

Maandag 18 april inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdagavond 19 april Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur
Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Johan, Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee!
Ook gedichten zijn van harte welkom.

woesdag 20 april Boekenmarkt van 10.00 uur tot 16.00 uur
Kom gezellig langs in De Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, lp's, cd's, dvd’s, curiosa en verkoop handwerken van de knutselclub.
Kortom voor ieder wat wils.

Woensdag 20 april inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Woensdag 20 april “Pas op de Plaats” Spanje van 17.00 uur tot 19.00 uur
Iedere maand een ander land / provincie en een ander thema. Vanavond staat de Pas op de Plaats in het thema van Spanje. In Spanje wordt veel tapas gegeten als voorgerecht, wij vragen aan u om 1 tapas gerecht mee te nemen voor 6 personen, er wordt daarnaast een hoofdgerecht en nagerecht geserveerd. Kom ook en eet samen met ons mee. Hartelijk welkom, opgave t/m maandag 14 maart via 0519-252221 of info@deplaats-ameland.nl

Donderdag 21 april Filmavond “Demain tout Commence” aanvang 20.00 uur
Bijzonder en emotioneel, dat is Demain Tout Commence in een notendop. Een heerlijk fantasierijk verhaal waarin vader Samuel alles over heeft voor zijn dochter Gloria. Hij probeert alle touwtjes aan elkaar te knopen, samen hebben ze een goed leven. Daar komt snel verandering in wanneer de moeder, Kristin, komt opdagen. Zal Samuel het lukken om voogdij over Gloria te houden? Mooi verfilmd, erg indrukwekkend – zeker voor ouders!

Vrijdag 22 april de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur
Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

- Ingezonden Mededeling

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?