Actie voor een nieuwe Stelp-bus

HOLLUM – De Stelp is nodig aan een nieuw busje toe en Stichting Vrienden van De Stelp zet daar een actie voor op touw. Vrijwilligers gaan flyers rondbrengen en volgende week collecteren. Bedrijven kunnen een sponsorbijdrage doneren.

Donderdagmiddag om 14.00 uur werd het startsein van de actie gegeven. De vrijwilligers poseerden met elkaar voor de oude bus.

Veel ouderen worden regelmatig vervoerd met het ‘Busje van De Stelp.’ Het busje is een begrip geworden en niet meer weg te denken van het eiland. Bewoners van het centrum voor ouderenzorg gebruiken het vervoermiddel om familie op het eiland te bezoeken, van een uitje te genieten of een kerkdienst bij te wonen. Thuiswonende ouderen die gebruik maken van de dagvoorziening van De Stelp worden met het busje gehaald en gebracht.

Een nieuwe bus kost veel geld en de Vrienden van De Stelp roepen alle eilandbewoners op bij te dragen. Geld geven aan de collectant kan volgende week. Geld storten kan ook, op bankrekeningnummer 3020.117.518 t.n.v. “Vrienden van De Stelp” onder vermelding van: “Voor de nieuwe bus.”

Wie meer wil weten over sponsoring kan bellen met Nelly van der Sluis. Haar telefoonnummer is 06 57 25 70 75.

Vrienden van De Stelp zijn: Mario Bunicich, Tineke Hemminga, Elly Kanger-de Boer en Johan Brouwer.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *