Actie: ‘Breng een busje naar de Stelp’

HOLLUM – Een week geleden is de actie: 'Breng een busje naar de Stelp' van start gegaan.

Doel is om de huidige verouderde rolstoelbus van De Stelp te vervangen door een nieuwe bus die voldoet aan de huidige maatstaven van veiligheid en comfort.

De rolstoelbus wordt gebruikt door ouderen van het eiland voor bijvoorbeeld familiebezoek, kerkbezoek en uitjes op Ameland.

Behalve grote en kleine giften van particulieren en bedrijven van Ameland worden er ook erg leuke initiatieven ontplooid om geld in te zamelen. Enkele van deze initiatieven willen we u niet onthouden.

De timmerclub heeft een geldmeter gemaakt. In de centrale hal van De Stelp wordt de stand bijgehouden en dit is inmiddels  20.000 euro!!

De opbrengst van het eerste haringvaatje, wordt aangeboden door restaurant StrAnders.

Verschillende ondernemers (bedrijven) hebben de beurs getrokken en komen met hun logo op de bus door vijf jaar te sponsoren.

Stayokay en Kapsalon Chantal bieden spullen en cadeaubonnen aan voor een verloting en het Oranjecomité van de Noordhoek gaat frisdrank en koffie verkopen op Koninginnedag. De opbrengst is voor de rolstoelbus.

>>> lees hier Actie voor een nieuwe Stelp bus

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *