1380 – Ronde door Europa – Stelviopas in Italië

HOLLUM – Nummer 1380 gaat over de Ronde door Europa, met de Stelviopas als een van de hoogtepunten.

Als Infoteur Sjaanfanameland schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Rondje Europa is een vakantie waarbij er heel wat kilometers worden gemaakt. Je moet van rijden houden, in een auto of met een camper, en van kaartlezen. De route is op papier en met behulp van digitale navigatiemiddelen uit te stippelen. Wie zich thuis goed voorbereidt en de wegen bestudeert, gaat een mooie reis tegemoet. De Stelviopas in Italië is een van de hoogtepunten van de rondreis. De bergpassage met al zijn haarspeldbochten is gegarandeerd een belevenis. Wij deden de Ronde door Europa met een camper en die maakte moeiteloos de bochten en kon de stijging aan. Het platteland van Nederland verruilden we tijdelijk voor de hoogste bergen van het werelddeel, het dak van Europa."

⇒ lees hier nummer 1380 over Ronde Europa – 3 –

⇒ lees hier nummer 1379 over Ronde Europa – 2 –

⇒ lees hier nummer 1378 over Hypervitaminose A

⇒ lees hier nummer 1377 over Tibetaanse Gebedsvlaggen

⇒ lees hier nummer 1376 over Ronde Europa – 1 –

⇒ lees hier nummer 1375 over Film 'Wad'

⇒ lees hier nummer 1374 over Expeditie Robinson

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *