1350 – Olympische Winterspelen Pyeongchang 2018 – logo en mascotte

HOLLUM – Nummer 1350 gaat over de logo en mascotte van de Olympische Winterspelen in Pyeoncheng.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"De 23e Olympische Spelen in Pyeongchang zijn in 2018 van 9 tot 25 februari 2018 en de 12e Paralympische Winterspelen van 9 tot 18 maart 2018. Er wordt in Zuid-Korea geschaatst, geskied, gesleed, gesnowboard, gecurld, geijshockeyd en van de schans gesprongen, met sneeuw-, ijs- en glijsporten. Pyeongchang 2018 heeft fraaie logo’s laten ontwerpen en mascottes in het leven geroepen die als opdracht hebben de sfeer te verhogen, de sporters te stimuleren en de sportkijkers aan te spreken. De mascottes zijn een niet te missen aspect van de Winterspelen en vormen een onderdeel van de merchandise. Ze zijn te koop als knuffel en sleutelhanger. Maar wat betekenen de logo's nu eigenlijk en waar staan die mascottes voor?"

⇒ lees hier nummer 1350 over de Olympische Winterspelen

⇒ lees hier nummer 1349 over Weerstand

⇒ lees hier nummer 1348 over Nationale Kerstboom

⇒ lees hier nummer 1347 over Strandval

⇒ lees hier nummer 1346 over Einde kalifaat

⇒ lees hier nummer 1345 over Rutte-III

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *