Themamiddag over Erfrecht en Testament

NES – Op dinsdag 13 februari 2018 organiseert FNV Senioren Noordoost-Fryslân voor alle FNV leden en belangstellenden op Ameland een themamiddag met als onderwerp "erfrecht en testament" in Hotel Restaurant de Jong, Reeweg 29 te Nes. Aanvang 14.00 uur. Zaal open om 13.30 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan de themamiddag.

Er zijn de laatste jaren nogal wat wijzigingen over deze onderwerpen geweest. Diverse aspecten zoals samenwonen, vruchtgebruik, onterving, voogdij, bewindregeling, opeetconstructie en wel of geen testament komen aan bod. De heer S. Hellema van notariskantoor Hellema te Dokkum gaat op uitnodiging van FNV Senioren Noordoost-Fryslân op deze middag dieper in op de genoemde aspecten en hiermee verband houdende onderwerpen. Ook is er ruimte voor vragen.

Ook niet FNV leden zijn van harte welkom. Niet leden kunnen zich tot uiterlijk donderdag 8 februari 2018 aanmelden per post of elektronische post. FNV Noord, t.a.v. Senioren, Antwoordnummer 550, 9700 WB Groningen (een postzegel is niet nodig) of per e-mail seniorennoord@fnv.nl 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *