1327 – De Eerste Honderd Dagen van POTUS Donald Trump

HOLLUM – Nummer 1327 gaat over de eerste honderd dagen van Trump. Wat heeft hij met z'n grote mond voor elkaar gekregen en waar bleven de beloften loos?

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Donald Trump werd op 20 januari 2017 geïnaugureerd als president van Amerika. Op 21 januari begint zijn regeringsperiode, waarbij altijd wordt uitgekeken naar de Eerste Honderd Dagen. Die zetten de toon en in die eerste drie maanden kan een Amerikaanse president zich het beste waarmaken. Het is een kwestietje 'de eerste klap is een daalder waard' en 'een goed begin is het halve werk'. Op 30 april 2017 is die periode, die ook wel de wittebroodsweken van de president worden genoemd, voorbij. Wat heeft de president dan staan en waar ging hij de fout in? Wat is de rode draad in de Eerste Honderd Dagen?"

⇒ lees hier nummer 1327 over Honderd Dagen Trump

⇒ lees hier nummer 1326 over IS in maart 

⇒ lees hier nummer 1325 over De Nachtwacht

⇒ lees hier nummer 1324 over White House Easter Egg Roll

⇒ lees hier nummer 1323 over Correspondents’ Dinner

⇒ lees hier nummer 1322 over House of Cards

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *