1304 – Donald Trump – President van Amerika – Februari 2017

HOLLUM – Nummer 1304 gaat over de tweede regeringsmaand van Donald Trump. Wat haalt de president van Amerika in die weken overhoop?

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Donald Trump is nog maar twee weken president of hij maakt al ruzie met de media en spreekt waarschuwend naar andere grootmachten. Trump toont zich gevoelig voor kritiek en bij elke kritische noot slaat hij keihard terug. Hij verklaart (sommige) media de oorlog en boycot mainstream media zoals CNN omdat ze feiten blootleggen die hem niet welgevallig zijn. De president van Amerika houdt ook de televisieserie The Apprentice in de gaten, de realityshow die hij in 2004 en de jaren daarna presenteerde, totdat hij zich in 2015 kandidaat stelde voor het presidentschap. Hij werd er een bekende televisiester door. In 2017 neemt Arnold Schwarzenegger de presentatie over. Trump voelt zich niet te groot om Schwarzenegger te kakken te zetten."

⇒ lees hier nummer 1304 over Trump in februari 2017

⇒ lees hier nummer 1303 over Trump in januari 2017

⇒ lees hier nummer 1302 over Weerbaar tegen nepnieuws

⇒ lees hier nummer 1301 over Nepnieuws

⇒ lees hier nummer 1300 over Ovaalronde krab

⇒ lees hier nummer 1299 over Decreten

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *