1303 – Donald Trump – President van Amerika – Januari 2017

HOLLUM – Nummer 1303 gaat over de eerste regeringsdagen van Donald Trump. Wat heeft de president van Amerika in de eerste elf dagen al overhoop gehaald?

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Donald Trump wordt op 20 januari 2017 geïnaugureerd als de 45ste president van de Verenigde Staten van Amerika. De president was als presidentskandidaat niet bekend om zijn vriendelijkheid of als man die verbinding zoekt. Hij deed in rechttoe rechtaan woorden met veel gebruik van de woorden “ik”, “ongelooflijk”, “fantastisch”, “We make America great again” en “America First” verschillende verkiezingsbeloften in zijn speeches. In de eerste elf dagen van zijn presidentschap gaat hij voortvarend aan de slag met die beloften. Hij vaardigt het ene decreet na het andere uit, introduceert de ‘alternative facts’ en maakt zijn eerste anti-Trump demonstraties mee."

⇒ lees hier nummer 1303 over Trump in januari 2017

⇒ lees hier nummer 1302 over Weerbaar tegen nepnieuws

⇒ lees hier nummer 1301 over Nepnieuws

⇒ lees hier nummer 1300 over Ovaalronde krab

⇒ lees hier nummer 1299 over Decreten

⇒ lees hier nummer 1298 over Ameland in 2017

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *