1262 – Pubquiz – Quiz Night – spelletjesavond in het café

HOLLUM – Nummer 1262 gaat over de pubquiz, die begon in Engeland en Ierland en nu ook Ameland verovert.

Als Infoteur Sjaanfanameland schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"De pubquiz is een ouderwets gezellige spelletjesavond, niet thuis, maar in het café. Onder het genot van een lekker glaasje speel je met je vrienden de pubquiz en beantwoord je de vragen van de verschillende vragenrondes. Bij een pubquiz is de gezelligheid belangrijk, al wordt er met overgave gestreden om de beste van de avond te worden. De pubquiz is een populaire activiteit op de doorgaans wat rustigere avonden in de café’s. De café-eigenaar haalt er gezelligheid en extra omzet mee in huis en vindt in de deelnemers aan een geslaagde pubquiz-avond ambassadeurs voor zijn tent."

⇒ lees hier nummer 1262 over Pubquiz

⇒ lees hier nummer 1261 over Griend

⇒ lees hier nummer 1260 over Zadelrob

⇒ lees hier nummer 1259 over Razende Bol

⇒ lees hier nummer 1258 over Texel

⇒ lees hier nummer 1257 over Beste in 2016

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *