1247 – Islamitische Staat (IS – ISIS – Daesh) – december 2016

HOLLUM – Nummer 1247 volgt de ontwikkelingen in Irak, Syrië en IS en de strijd om Mosul en Raqqa.

Als Infoteur Sjaanfanameland schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Een coalitie van Iraakse regeringstroepen, Koerdische peshmergas en sjiitische milities is sinds half oktober opgerukt naar Mosul: de stad wordt belegerd. De troepen worden ondersteund met luchtsteun van de Coalition of the Willing, waar ook Nederland deel van uitmaakt. In en om de stad wordt een gemene oorlog gevoerd waarbij huis voor huis moet worden veroverd op IS en waarbij de terroristen burgers als menselijk schild gebruiken. Om de stad over te nemen van IS is geduld nodig: het kan wel tot ver in 2017 duren."

⇒ lees hier nummer 1247 over IS

⇒ lees hier nummer 1246 over IS

⇒ lees hier nummer 1245 over IS

⇒ lees hier nummer 1244 over Klaasohm

⇒ lees hier nummer 1236 over Roussillon

⇒ lees hier nummer 1235 over Emoticons

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *