1245 – Islamitische Staat (IS – ISIS – Daesh) – oktober 2016

HOLLUM – Nummer 1245 volgt de ontwikkelingen in Irak, Syrië en IS

Als Infoteur Sjaanfanameland schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Zolang Irak, Syrië en ook Libië brandhaarden zijn waar IS koste wat kost probeert een kalifaat te stichten, zijn er journalisten en fotografen die het nieuws verslaan. Zij begeven zich in de gevaarlijkste gebieden en werken onder zware omstandigheden om het verhaal van de strijd naar buiten te brengen in de hoop dat hun verhaal er toe doet en er aan bijdraagt dat de vrede zo snel als mogelijk wordt getekend. Sommigen betalen voor de dienst, die ze lezers en kijkers bewijzen, de allerhoogste prijs. Jeroen Oerlemans is een van die journalisten die tijdens zijn werk slachtoffer werd van het oorlogsgeweld."

⇒ lees hier nummer 1245 over IS

⇒ lees hier nummer 1244 over Klaasohm

⇒ lees hier nummer 1236 over Roussillon

⇒ lees hier nummer 1235 over Emoticons

⇒ lees hier nummer 1232 over Ik kom terug

⇒ lees hier nummer 1231 over Truffel

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *