1232 – Ik kom terug – Adriaan van Dis (boekbespreking)

HOLLUM – Nummer 1232 gaat over een fantastisch boek van Adriaan van Dis.

Als Infoteur Sjaanfanameland schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"‘Ik kom terug’ is een roman van Adriaan van Dis. De schrijver hoorde in de laatste maanden van het leven van zijn moeder haar verhalen en besloot ze, met instemming van moeder Marie, op te schrijven. Tijdens haar leven was ze zo gesloten als een oester en toen de dood naderde opende ze langzaam en spuide haar levensverhalen. Van Dis zat bij haar aan tafel met notitieblokje en pen in de aanslag en schreef het allemaal op om er in romanvorm een prachtig portret van te maken. Dat werd ‘Ik kom terug.’"

⇒ lees hier nummer 1232 over Ik kom terug

⇒ lees hier nummer 1231 over Truffel

⇒ lees hier nummer 1230 over Carpentras

⇒ lees hier nummer 1229 over Bédoin

⇒ lees hier nummer 1228 over Malaucène

⇒ lees hier nummer 1227 over de Gorge de la Nesque

⇒ lees hier nummer 1226 over de Mont Ventoux

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *