1150 – Zevenbladpesto – lekkere saus uit eigen tuin

HOLLUM – Nummer 1150 gaat over zevenblad en wat een heerlijke pesto's je daar van kunt maken. Je raakt het zevenblad in je tuin kwijt en je krijgt er heerlijke gezonde pesto voor terug.

"Zevenblad is een heerlijke groente met een reputatie van onkruid. Het is een woekerende plant, die je tuin aardig vol kan zetten. Wie geen zevenblad in zijn tuin wil, moet hard werken en volhardend zijn. Wieden van zevenblad tot er niets meer van over is valt niet mee. Eigenlijk is die vermaledijde plant een zegen. Je kunt de blaadjes gebruiken in een verrukkelijke sla en je kunt er pesto van maken: zevenbladpesto. Geen ergernis vanwege de vloek van het onkruid maar genieten van de zegen van een smakelijke plant waar een heerlijke saus van te maken is. En de voorraad woekert van april tot september, dus plukken en genieten maar."

⇒ lees hier over 

Zevenbladpesto – lekkere saus uit eigen tuin

 kijk hier waar nummer 1149 over gaat

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *