1033 – Waar we liever niet aan denken

HOLLUM – Artikel nummer 1033 gaat over een onderwerp dat we liever verre van ons houden, maar dat zich toch op verschillende manieren aan ons opdringt.

"Islamitische Staat profileert zich als een onbarmhartig regime dat gruweldaden pleegt om angst te zaaien en mensen onder zijn invloed te houden. De wereld wordt geconfronteerd met ongekende wreedheden en nachtmerrie veroorzakende taferelen die van erg naar erger gaan en zo verschrikkelijk zijn geworden dat het niet meer te bevatten is. Onthoofdingen, verbrandingen, mensen in kooien op weg naar hun executie, massa-executies, mensen die om hun geaardheid van gebouwen worden gegooid, cultuurschatten die worden opgeblazen, het stelselmatige verkrachten en het gebruik van gifgassen. Het is teveel en te gruwelijk. Terreurgroep IS is bezig met zuiveren van alles wat niet in hun monocultuur past."

⇒ lees hier het hele artikel nummer 1033

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *