Zydeco at Sea 2006

HOLLUM – Ameland kent een paar fantastische evenementen. Eén daarvan is het Zydeco at Sea festival. Het begon op het strand bij Nes en in 2005 vond het derde festival op het badstrand bij Hollum plaats. Het vierde festival is ook bij The Sunset gepland. Een prachtige tent vormt samen met het terras van The Sunset het festivalterrein. Het Zydeco at Sea festival gaat los op vrijdag 14 en zaterdag15 juli aanstaande. Twee avonden waarin zeker zes zydeco en cajun bands het beste van hun kunnen zullen laten horen. Zaterdagmiddag is traditiegetrouw de tijd van de jamsessie op het terras van het strandpaviljoen.
Het organiseren van welk festival dan ook kost elke keer weer een grote investering in tijd en ook in geld. Alle organisatoren en vrijwilligers van alle evenementen op het eiland weten daarvan. Tijd hebben de zydeco- en cajunliefhebbers van het eiland er graag voor over. Het bestuur van Stichting Zydeco at Sea en de jongens van Zydeco Beach Party zijn al maanden druk bezig. Ruim in het geld zit het festival niet. Word daarom vriend van Zydeco at Sea en stort € 11,– of een veelvoud daarvan om dit festival een financiële steun in de rug te geven.
Vriend
Hoe gek moet je zijn om Vriend van Zydeco at Sea te worden? Je moet gek zijn op wasborden, houden van accordeon en trekzak, liefhebber zijn van muziek met ritme, saxofoon niet versmaden, de voetjes van de vloer willen doen, gek zijn op een feest op het strand van Ameland. Kortom, zo gek is het niet om Vriend van Zydeco at Sea te worden.
Als Vriend steun je het festival, dat in 2006 voor de vierde keer wordt georganiseerd. Mede door sponsorgelden en de Vriendeneuro’s kan Zydeco at Sea internationale grootheden op cajun en zydeco gebied programmeren.
Je profiteert van de exclusieve Vriendenvoorverkoop. Elke vriend kan maximaal twee kaarten in de voorverkoop bemachtigen. Bovendien kunnen Vrienden de collectors items van het festival met korting aanschaffen. Denk aan de festival-CD die ook dit jaar weer uitgegeven gaat worden.
Kijk ook op de website; www.zydecoatsea.nl voor alle informatie.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *