Zonnebril op sterkte verloren

HOLLUM – Erica Bijlsma is haar zonnebril verloren. Het is een bril op sterkte. Misschien heeft iemand de zonnebril gezien of gevonden – NB – de zonnebril is terecht. Neem dan contact op met Erica Bijlsma. Kijk hier naar haar oproep op Vraag & Aanbod Ameland. En verder nog op V&AA: Een prachtig Oranjeboom bord te koop, voor de bordenverzamelaar of de Oranje verzamelaar. Bekijk het advertentietje tussen de rubriekadvertenties van Ameland.

Bent u op zoek naar een kast? Hebt u zelf een kast te koop? Heeft u een huis te huur of zoekt u juist een huis? Reageer dan op een van de advertentietjes op Vraag & Aanbod Ameland of plaats er zelf een. Bekijk hem bij de 20 nieuwste advertenties of in de rubriek Oproep & Personeel.

Zolder opgeruimd? Schilderijen in de verkoop? Verhuizing? Op Vraag & Aanbod Ameland is het altijd Vrijmarkt en is de winkel altijd open. Op V&AA kunt u 24/7 uw spulletjes te koop aanbieden, mededelingen doen, acties annonceren en theater- en muziekvoorstellingen aankondigen. V&AA is een vrijplaats voor spullen die te koop worden aangeboden, reclames, mededelingen, vragen en verzoeken.

Gratis

U kunt gratis uw artikel te koop aanbieden via een rubriekadvertentie.

Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. Bedrijven die zich inschrijven voor een Media Pakket kunnen gratis al hun aanbiedingen, reclames en aankondigingen plaatsen.

Thuus

U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina.

Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

Handel aan de Straat op V&AA

Handel aan de straat? Kroppen sla, antiek, zelfgemaakte vogelkastjes, boeken, stekjes, jam? Iedereen die op Ameland wat aan de straat verkoopt kan daar digitaal zijn handeltje aanprijzen. Zonder kosten. Maak een account, log in en schrijf een advertentietje over het wie, wat en waar, zet er een foto (max 3) bij, plaats hem. De bureauredactie van PA accordeert de ad en daarna is hij voor iedereen te zien. Via Twitter te volgen op @Ameland_ads

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *