Zet hem op de Mobiel, net als RegioIsolatie

HOLLUM – Zet hem op Mobiel, dat is het motto van Persbureau Ameland, de app Ameland Actueel en de mobiele site ameland-actueel.nl.

Zet je bedrijf, evenement, accommodatie op de app met het Ameland nieuws dat zowel op groot scherm als mobiel te volgen is.

De iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl voor alle smartphones worden volop gebruikt door mensen die niets van het nieuws van het eiland willen missen.

De enige app die bij het meest gelezen nieuws hoort is die van Persbureau Ameland: Ameland Actueel, de app met de dubbel AA. 

Staat uw bedrijf of organisatie er nog niet bij, laat die dan deze maand met een presentatie op de app zetten met:

  • naam en adresgegevens
  • telefoonnummer
  • website
  • e-mailadres
  • stukje tekst
  • foto of logo – extra foto of logo

Uw bedrijf is dan altijd mobiel te vinden op de applicatie met het nieuws en de agenda van Ameland en u kunt zonder extra kosten uw activiteiten (b.v. februaribrunch, jubileumfeest, zondagmiddagmuziek, klaverjassen, haringparty, ProefRoute) op de Ameland Agenda laten plaatsen en uw bedrijfsnieuwtjes laten publiceren bij het nieuws. Dat is wat (nieuwe) klanten op het spoor zet. Kijk hier naar een voorbeeld.

En wat kost dat? Dat valt alleszins mee. Honderd euro voor het eerste jaar en daarna 25 euro voor een jaar verlenging.

Meld uw bedrijf voor het nieuwe seizoen nog aan.

RegioIsolatie

RegioIsolatie staat sinds vandaag ook op de app Ameland Actueel en de mobiele site ameland-actueel.nl die door alle smartphones te laden en raadplegen is. RegioIsolatie uit Veendam is een snelgroeiende, landelijk opererende onderneming op de isolatiemarkt. RegioIsolatie komt ook op Ameland en biedt particuliere woningeigenaren en eigenaren van vastgoed een totaalpakket voor duurzaamheidsvraagstukken. Dat past bij een eiland met een duurzaame ambitie. Kijk in de app of op de m.site voor de contactgegevens.

⇒ kijk hier voor meer informatie over uw bedrijf op de app

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *