Zet hem op de App

HOLLUM – Zet hem op de App, dat is het motto van Persbureau Ameland en de app Ameland Actueel.

Zet je bedrijf, evenement, accommodatie op de app met het meest gelezen Ameland nieuws.

De iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl voor alle smartphones, duiken de maand van het fluitekruid in. Maak daar samen met Persbureau Ameland een vrolijke bedoening van en presenteer samen met het meest gelezen Ameland nieuws. 

Denk erom … de enige app die bij het meest gelezen nieuws hoort is die van Persbureau Ameland, is Ameland Actueel, de app met de dubbel AA. 

Wie voor 21 juni 2014 zijn bedrijf of activiteit met een presentatie op de app laat zetten, betaalt voor de presentatie 100 euro voor het eerste jaar (verlenging kost 25 euro per jaar) en krijgt er voor drie maanden een banner bij zonder extra kosten. 

Je bedrijf is dan altijd mobiel te vinden op de applicatie met het nieuws en de agenda van Ameland en je kunt zonder extra kosten je activiteiten (b.v. zomerbrunch, muziek, klaverjassen, haringparty, golfwedstrijd) op de Ameland agenda laten plaatsen. Dat is wat (nieuwe) klanten op jouw spoor zet.

Je kunt hier aanmelden voor een presentatie. We komen ook graag even langs om de app te laten zien.

>>> kijk hier voor meer informatie over jouw bedrijf op de app

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *