Zesde editie Ameland Acappella

NES – Ameland Acappella komt weer naar het eiland om tijdens de Kunstmaand een concert te geven. Komend weekend wordt er volop gezongen op Blierherne in Nes. 

Zangweekend Ameland Acappella

Ter afsluiting van het jaarlijkse zangweekend Ameland Acappella wordt zondagmiddag 11 november om 14.30 uur een klein concert gegeven op kampeerboerderij Blierherne, net buiten Nes. De 32 geschoolde zangers en zangeressen brengen dan acappella jazz en pop-liederen ten gehore. Die noten zijn thuis ingestuurd en in het weekend wordt geoefend en door dirigente Juliette Dumoré uit Gorssel de puntjes op de i gezet. 

Ameland Acappella wordt jaarlijks georganiseerd door Sjoukje Lei en Durk Geertsma en is dit jaar toe aan de zesde editie. Elk jaar is er een andere dirigent. Juliette Dumoré is erg bekend in de wereld van de lichte muziek. Ze heeft haar eigen bedrijf Dumosound en dirigeert, componeert, arrangeert en geeft workshops aan het bedrijfsleven. Ze leidt diverse koren. 

  • Het concert is gratis toegankelijk
  • Zondag 11 november 14.30 uur
  • Kampeerboerderij Blierherne
  • Duinlandsweg 95, Nes. 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *