Zeehondencrèche op televisie

PIETERBUREN – Vanmiddag om 16.30 uur is de eerste uitzending van Het Snoer Om op SBS6, over de zeehondencrèche Lenie ’t Hart in Pieterburen.

De vrijwilligersruimte van de crèche is hoognodig aan een grondige opknapbeurt toe. Er staan derdehands meubels, vooroorlogse apparatuur en ook de keuken is aan vervanging toe. Presentator Bas Muijs en zijn team gaan de uitdaging aan om de vrijwilligersruimte te verbouwen tot een hedendaagse crewroom die van alle moderne elektronische gemakken is voorzien. Komende zaterdag het eerste deel van dit bijzondere tweeluik. Het belooft een spectaculaire metamorfose te worden, meldt 't Hart.

In het SBS6 programma Het Snoer Om bezoekt presentator Bas Muijs met zijn klusteam mensen of instellingen met een bijzonder verhaal die een steuntje in de rug nodig hebben. Het team geeft één ruimte in huis een complete makeover en de bewoners krijgen nieuwe geluids- en beeldapparatuur cadeau.

Volgende week is aflevering twee en op op zondag 12.00 uur, dinsdag 13.30 uur en woensdag 00.20 uur is de herhaling.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *