Corry uit Buren staat op foto

HOLLUM – Vakantiehuis Corry en De Vissershaven en nog meer vakantiehuizen staan in het overzicht vakantieverblijven op Ameland en Corry en de Vissershaven staan ook nog eens in het rijtje foto’s. Klik op Corry en u ziet het.

Klik daarna op de foto's in de fotoladder en je ziet meteen de website van de accommodatie. 

Chalet Ambousen en Caravan Insulinde hebben geen eigen website. Voor die twee accommodaties is een Bedrijfspagina ingevuld.

Verhuurders kunnen zonder kosten hun accommodatie in het overzicht laten plaatsen. We vragen er een reourlink naar het Ameland nieuws van Persbureau Ameland voor terug.

Een fotopresentatie met link naar uw eigen website kost twee tientjes voor een heel jaar. We zetten er desgwenest gratis de naam van uw accommodatie in.

CorryEen Bedrijfspresentatie kost 25 euro voor een jaar.

En dan is er een NIEUWE functie toegevoegd: veel accommodatie-eigenaren laten een videofilm maken die via YouTube gepresenteerd kan worden. Uw film staat voor 15 euro drie maanden onderaan de Vakantieverblijven op Ameland pagina, met nog een nieuwsbericht om de aandacht extra op de film te vestigen. Als voorbeeld staat er nu een Ameland Life.

>>> aanmelden van accommodatie/ foto/ film kan hier

>>> lees hier meer over adverteren bij Persbureau Ameland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *