Zeefdrukken en signeren

HOLWERD – Op zaterdag 23 september slaan Jan Ketelaar, de maker van de beelden 'Wachten op Hoog Water' in Holwert, en Nynke Runia van De Mobiele Zeefdrukkerij uit Blije de handen ineen voor een unieke samenwerking. Ze gaan zeefdrukken en signeren bij de beelden 'Wachten op Hoog Water' als onderdeel van het Kunst- en Cultuurweekend van de Landschapstriënnale.

Dit is een eenmalige gelegenheid waarbij je de kans krijgt om een exclusief collectors-item te creëren. Je kunt op deze dag je eigen zeefdruk maken van een van de ontwerpen die beschikbaar zijn voor 'Wachten op Hoog Water'. Dus neem je eigen t-shirt, theedoek of tas mee en kom gezellig langs!

Mocht het weer tegenvallen, raadpleeg dan op de dag zelf de laatste informatie op https://www.facebook.com/jan.ketelaar.54 of bezoek www.demobielezeefdrukkerij.nl voor meer details.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 785

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *