Wethouder wordt directeur bij KwadrantGroep

HOLLUM – Wethouder Sjoerd Tolsma van de gemeente Súdwest-Fryslân wordt directeur bij de KwadrantGroep. Als directeur Wonen Welzijn Zorg wordt hij verantwoordelijk voor de aansturing van drie zorgbedrijven. Dit zijn De Friese Wouden, Palet en Pasana Ouderenzorg, waar ook De Stelp in Hollum onder valt. Voor Pasana moet de overname nog worden afgerond. De verwachting is dat dit per 1 juni het geval zijn.

De nieuwe directeur krijgt de taak om de drie zorggroepen naar een eenheid van organisatie te sturen. Voor de medewerkers van Pasana Ouderenzorg zal dit betekenen dat ze te maken krijgen met een gewijzigde leidinggevende structuur. Zodra de overname van Pasana Ouderenzorg rond is, wordt deze nieuwe structuur ingevoerd.

Sjoerd Tolsma was sinds 2011 wethouder met zorg in de portefeuille. Eerder was hij gemeenteraadslid voor de PvdA en werkzaam bij de gemeente Leeuwarden.

Bron: ternaard.nu

Dossier De Stelp

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *